INFORMACIJE

Naziv: Bepro d.o.o
Ulica: Veliko Blaško bb
Mjesto: Laktaši
Email: [email protected]
Web: www.bepro-doo.com
Telefon: 387 (51) 501 111
JIB/PDV: 4401187210002
Korisnik: Bepro d.o.o

PROFIL KOMPANIJE


Firma Bepro se bavi izradom betonskih proizvoda još od 1988. godine. Od tada pa do danas osvojili smo proizvodnju više od 500 proizvoda. Proizvodnja se dijeli u dva pravca: mašinska serijska proizvodnja i ručna rađena betonska galanterija. Vlastita proizvodnja sirovine daje izuzetno konkurentne cijene naših proizvoda na tržištu. Visok nivo obrade i kvaliteta smo dobili zahvaljujući stalnom radu na tehnološkom usavršavanju.

Nakon 25 godina, svojim zalaganjem, entuzijazmom i visokim nivoom profesionalnosti nalazimo se među liderima na tržištu betonskih proizvoda.

Odličan smo izbor, kada se radi o popločavanju prilaza kući, garaži, pješčanih staza, dvorišta, gradskih trgova, te ostalih javnih i privatnih površina.

Iz naše siroke palete proizvoda izdvajamo cementne ploče u varijantama kulira, kvarca i dvoslojne te opločnike, kocke, rubnjake i ivičnjake, razne...

O nama

Infostan je Internet bazirana aplikacija namjenjena zajednicama etažnih vlasnika i vlasnicima nekretnina a predstavlja našu verziju rješenja za međusobnu saradnju izvođača radova na održavanju kuća i stanova i samih vlasnika nekretnina.

© Copyright 2016 - 2024 Infostan - Izrada i projektovanje Infostan d.o.o. - Verzija 1.3
Politika privatnosti - Opšti uslovi poslovanja