INFORMACIJE

Naziv: KORS d.o.o.
Ulica: Braće Pišteljića 1
Mjesto: Banja Luka / BiH
Email: [email protected]
Web: www.kors-doo.com
JIB/PDV: 4401165240005
Korisnik: KORS d.o.o.

PROFIL KOMPANIJE


Preduzeće KORS osnovano je 1982 godine. Osnovna djelatnost "KORS"-a je izvođenje svih vrsta elektroinstalaterskih radova.

Posjedujemo Licencu za izvođenje radova instalacije jake struje i elektroenergetskih postrojenja, i instalacije slabe struje, telekomunikacija i automatike na objektima za koje građevinsku dozvolu izdaje Ministarstvo za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske kao i licencu za elektroinstalacijske radove uvođenje / postavljanje električnih instalacija i opreme jake i slabe struje za Federaciju BIH. 

Ugrađujemo:

- RAZVODNE ORMARE vlastite proizvodnje
- sve vrste sa CE ZNAKOM, sa opremom renomiranih svjetskih proizvođača ABB, SIEMENS, SCHNEIDER, GENERAL ELECTRIC,HAGER, RADE KONČAR kao i šemiranje i prepravke postojećih razvodnih ormara, SVE VRSTE RASVJETNIH TIJELA RENOMIRANIH PROIZVOĐAČA SA ODGOVARAJUĆIM STEPENOM ZAŠTITE
- KABLOVE I PROVODNIKE ( NN , VN, GRIJUĆE i ostale kablove svih vrsta )
- Trafostanice, Agregate, UPS uređaje, Izvodimo radove vezane za uzemljenje i gromobransku instalaciju, postavljanje instalacionog i priključnog pribora
- Izvodimo radove za vanjsku rasvjetu sa isporukom i ugradnjom pocinčanih kandelabera i svjetiljki, 
- Izvodimo sve radove slabe struje na postavljanju instalacija a u saradnji sa drugim firmama iz Republike Srpske ili samostalno vršimo postavljanje opreme različitih proizvođača slabe struje i puštanje u rad.
- električne radijatore Glamox

O nama

Infostan je Internet bazirana aplikacija namjenjena zajednicama etažnih vlasnika i vlasnicima nekretnina a predstavlja našu verziju rješenja za međusobnu saradnju izvođača radova na održavanju kuća i stanova i samih vlasnika nekretnina.

© Copyright 2016 - 2024 Infostan - Izrada i projektovanje Infostan d.o.o. - Verzija 1.3
Politika privatnosti - Opšti uslovi poslovanja