Vodomont SP

Vodomont SP Vodoinstalater Banja luka - 10 godina sa Vama!

INFORMACIJE

Naziv: Vodomont SP
Ulica: Tuzlanska 9
Mjesto: Banja Luka
Email: [email protected]
Web: www.vodomontbl.com
Telefon: 065 607 747
JIB/PDV: 4509931830001
Korisnik: Vodomont

PROFIL KOMPANIJE


Ako su vam potrebne bilo koje vodoinstalaterske usluge - na pravom ste mestu. Mi smo majstori svog zanata, naš vodoinstalaterski servis ima dugogodišnje iskustvo i mnogobrojne zadovoljne klijente.

Vaš vodoinstalater Banja Luka pruža sve vrste vodoinstalaterskih usluga: zamena i popravka bojlera, česmi, tuševa, vodokotlića, zamena baterija, ventila, zamena sanitarnih uređaja, odgušenja i snimanja kanalizacije, snimanje vodovodne instalacije, mašinska odgušenja sudopere, slivnika i svih odvoda i sve ostalo što jedan profesionalni vodoinstalater i inače radi.

“Drži vodu dok majstori odu”Drži vodu dok majstori odu” – ZA NAS NE VAŽI – voda će da drži i kad vodoinstalater ode! Osim što garantujemo kvalitetnu uslugu, dajemo i garanciju na sve vodoinstalaterske radove. Sa nama ste bez brige.

Vodinstalater Banja Luka dostupan 24 sata

O nama

Infostan je Internet bazirana aplikacija namjenjena zajednicama etažnih vlasnika i vlasnicima nekretnina a predstavlja našu verziju rješenja za međusobnu saradnju izvođača radova na održavanju kuća i stanova i samih vlasnika nekretnina.

© Copyright 2016 - 2024 Infostan - Izrada i projektovanje Infostan d.o.o. - Verzija 1.3
Politika privatnosti - Opšti uslovi poslovanja