• Sep

    22

    2024
  • 138
Završen poziv za imenovanje privremenog upravnika u neregistrovanim ZEV-ovima

Završen poziv za imenovanje privremenog upravnika u neregistrovanim ZEV-ovima


BANJALUKA - Izvršeno je otvaranje ponuda na javni poziv za pružanje usluga privremenog upravnika u neregistrovanim zajednicama etažnih vlasnika.

Kazao je ovo gradski menadžer Bojan Kresojević, koji je naglasio da na ovaj način Banjaluka dobija još jednu besplatnu mjeru.

"Na poziv se prijavio konzorcijum: ZEVIS, ZEV Servis i Infostan, koji svoju uslugu neće naplaćivati ni od Grada, ni od stanara. Pomenute firme zajedno imaju učešće od 80 odsto na tržištu usluga upravljanja ZEV-ovima. Na ovaj način će hiljadu zajednica etažnih vlasnika, koje nisu registrovane imati nesmetanu mogućnost za obezbjeđenje svih potrebnih usluga i radova", kazao je Kresojević.

Poručio je kako će privremeni upravnik biti nosilac svih ugovora, u skladu sa izborom etažnih vlasnika, podsjetivši da etažni vlasnici odlučuju o visini troškova, u skladu sa zakonom i javnim pozivom.

Podsjećamo, ranije je Kresojević naglašavao kako je ova gradska administracija prepoznala problem koji nijedna gradska administracija do sada nije uspjela da riješi za 20 godina, a to je da za hiljadu neregistrovanih zajednica etažnih vlasnika obezbijedi nesmetano funkcionisanje.

Ukoliko je i vaša zgrada dio neregistrovanih zajednica prijavite se na kontakt formu Infostana i prepustite vaše brige našem iskusnom timu.

Izvor: Nezavisne 

KOMENTARI

  • Telefon:
    +387 51 961 691

  • Save Mrkalja 13
    78000 Banja Luka
    Bosna i Hercegovina

O nama

Infostan je Internet bazirana aplikacija namjenjena zajednicama etažnih vlasnika i vlasnicima nekretnina a predstavlja našu verziju rješenja za međusobnu saradnju izvođača radova na održavanju kuća i stanova i samih vlasnika nekretnina.

© Copyright 2016 - 2024 Infostan - Izrada i projektovanje Infostan d.o.o. - Verzija 1.3
Politika privatnosti - Opšti uslovi poslovanja